Cheerleading

Golden Spiritin cheerleading-jaosto koostuu 31 eri cheer- ja tanssijoukkueesta, jotka toimivat kolmessa eri ikäluokassa: minit alle 13 v., juniorit 12-16 v. ja aikuiset yli 15 v. Jokaisessa ikäryhmässä on eri tasoisia joukkueita, toiset ovat selkeästi kilpajoukkueita ja osa harrastelijoita, kaikki kuitenkin yhtä tärkeitä seuramme toiminnassa.

GS:llä on pitkä ja menestyksekäs historia cheerleading-kilpailuissa. Menestyksestämme ja toiminnastamme voit lukea lisää näiltä sivuilta. Tarkemmat tiedot ryhmistä löydät Joukkueet-sivulta.

Haluatko aloittaa harrastamisen jossakin seuramme joukkueista?
Otamme uusia jäseniä alkeisjoukkueisiin ympäri vuoden, jos ryhmissä on tilaa. Jos ryhmä on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Ilmoittaudu oheisen lomakkeen kautta.

Katso lisätietoja Joukkeet-sivuilta.
Lue myös GS:n FAQ.

Seurassamme toimii useita vasta-alkajille tarkoitettuja joukkueita kaikissa ikäryhmissä. Valitse niistä sinulle parhaiten sopiva joukkue! Suurin osa joukkueista harjoittelee Helsingin keskustassa tai sen lähellä, mutta olemme perustaneet alkeisryhmät myös Herttoniemeen, Puistolaan, Malminkartanoon ja Käpylään.

Copyright © Golden Spirit, 2006