Demons

Tällä hetkellä GS:n jenkkifutismainetta pitää yllä Lady Demons!

GS DEMONS perustettiin alkuvuodesta 2002. Joukkueen runko on muodostunut kokeneista vaahteraliiga- ja maajoukkuepelaajista maustettuna innokkailla uusilla atleeteilla. Nopeus, notkeus, kestävyys, kimmoisuus, kokemus, peliäly ja nöyrä työnteko ovat ihanteellisessa tasapainossa. Demons on jäseniensä näköinen joukkue, jonka tavoitteena on voittaa jokainen ottelu...milläs muullakaan tavoitteella tätä lajia voi pelata.

Pelillisesti Demonien historia on ollut menestyksekäs. Neitsytkaudellaan vuonna 2002 Demons ylsi välieriin saakka ja seuraavat kolme vuotta joukkue voitti Spagettimaljan häviämättä kauden aikana kertaakaan. Tavoitteenamme on aina pelata monipuolista, viihdyttävää ja näyttävää fudista vihaten häviötä.

Kaudella 2008 on aika mennä vaihteeksi eteenpäin ja Demons miehet ovat siirtymässä Espoolaisen Devilsin organisaation alle, jonka kanssa Demons on tehnyt hedelmällistä valmennus- ja pelaajayhteistyötä jo vuosien ajan. Kasassa tulee olemaan taas kova paketti pelimiehiä, joiden taustalla kasvaa suomen parhaita junioreja. Kiitämme hyvin sujuneesta yhteistyöstä Golden Spirit ry:n kanssa, joka jatkunee edelleen monin tavoin. Voidaan sanoa historian toistavan itseään kun yksi GS:n edeltäjä Munkka Colts siirtyi aikoinaan Espoon puolelle vehreämmille niityille.

 


 

   

 

Copyright © Golden Spirit, 2006