Sponsorit

Haluatteko GS:n tukijaksi? Ottakaa yhteyttä niin keskustellaan lisää. Näillä www-sivuilla olevan mainoksen lisäksi meillä on tarjota taidokkaita esiintyjiä tilaisuuksiinne tai mainostilaa edustusasuissamme.

Yhteyshenkilö: Petra Eloranta p. 040-728 8886 tai petra.eloranta at goldenspirit.fi (korvaa "at" @-merkillä)


Secrays Oy Secrays Oy
Secrays tukee Devils joukkuetta. Tarjoamme turvallisen pohjan vaativiin liiketoiminnan stuntteihin. Ota yhteyttä kun haluat liiketoimintalähtöistä tietoturvaa.
www.secrays.com
Urheiluopisto Kisakeskus Urheiluopisto Kisakeskus
Kisakeskus leirittää GS:n joukkueet! Urheiluopisto Kisakeskus tarjoaa monipuoliset liikuntatilat ja ympäristön onnistuneen harjoitusleirin pitämiseen. Liikunta- ja majoitustilat sekä ravintola sijaitsevat toiminnallisesti lähellä toisiaan.
www.kisakeskus.fi
Rewenda Oy Rewenda Oy
REWENDA on riippumaton ja puolueeton vakuutusalan asiantuntijayritys. Tarjoamme asiantuntijapalvelut vakuutuksiin, vahingonselvityksiin ja riskienhallintaan. Tuemme Lady Demons joukkuetta kaudella 2014
www.rewenda.fi/fi/etusivu.html
TKP Print TKP Print
TKP Print tukee Lady Demons joukkuetta.


www.tkp-print.fi
Porukkapaita painaa Demons tekstiilit! Porukkapaita painaa Demons tekstiilit!
Laadukkaita tekstiilejä erilaisilla painatuksilla tai brodeerauksilla. Meiltä saat laajan valikoiman tekstiilejä mm. t-paitoja, hihattomia, pitkähihaisia, pikeitä, fleecejä, huppareita ja takkeja. Olemme erikoistuneet erikoisvärien painamiseen. Perusvärien lisäksi painoväreinä metallivärit, glitterit, electric- ja paint-värit, fluorisoivat neon-värit, spektrivärit ja muut näyttävät ratkaisut. Meiltä saat myös edullisen yksilöllisen nimikoinnin niin vaatteisiin kuin kasseihinkin.
www.porukkapaita.fi
Copyright © Golden Spirit, 2006